In het verleden

Infomoment rond audiodiscriptie
22 november 2016
Bourla, Antwerpen

Kom op 22 november in Antwerpen speeddaten over toegankelijkheid

Achteraf

Bekijk de presenatie
Bekijk enkele tips en tricks

Inhoud 

Wil je jouw ideale, culturele partner vinden om een theatervoorstelling toegankelijk te maken voor een blind en slechtziend publiek? Dat kan tijdens het info- en netwerkmoment speeddaten over toegankelijkheid, georganiseerd door Inter, oKo, Toneelhuis en VVC.
 
Verwacht je aan een uitgebreide toelichting over toegankelijkheid voor blinden en slechtzienden: wat zijn de drempels? Hoe kan je die wegnemen? En waarom is dat belangrijk? Maak kennis met praktische tools waarmee je meteen aan de slag kan. Speeddate met elk van de andere aanwezigen om je plannen of vragen aan elkaar voor te stellen en wie weet vind je wel een match om mee samen te werken! Tenslotte worden mogelijke samenwerkingen in groep voorgesteld.
Bekijk hier het gedetailleerd programma.

Dit moment is voor iedereen die podiumvoorstellingen maakt, aanbiedt of programmeert. Het gaat door op dinsdag 22 november 2016 van 13u00 tot 17u00 in Bourla, Graanmarkt 7, 2000 Antwerpen.

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht. Om in te schrijven, stuur je voor 17 november een e-mail naar  daisy.driesen@inter.vlaanderen.