In het verleden

Infosessie Verzekeringen
10 mei 2012
De Priem, Brussel

Een jas gestolen uit de vestiaire? Een instrument van de artiest beschadigd? Een auto-ongeval van de programmator tijdens een prospectie?  Onder het motto “een verzekerde man (of vrouw) is er twee waard”, maakt een inspecteur verzekeringen bij Ethias, je wegwijs in het verzekeringswezen aan de hand van concrete voorbeelden. Tijdens de sessie spitten we uit waarvoor je je als CC of GC verplicht, noodzakelijk of facultatief kan verzekeren. Zowel voor je publiek, voor de artiesten die over de vloer komen, als voor de vele vrijwilligers en het eigen personeel draag je immers een belangrijke verantwoordelijkheid.  Goed verzekerd = amusement verzekerd!

Er wordt voldoende ruimte gelaten voor vragen en interactie. Bij het inschrijvingsformulier kan u op voorhand al vragen aan ons bezorgen, zodat de spreker zich nog beter op uw maat kan voorbereiden.

Deze infosessie kadert in het traject ‘zakelijk-juridische aspecten van programmeren’ dat VVC en LOCUS opzetten voor cultuurcentra en gemeenschapscentra.

Datum en locatie
Donderdag 10 mei 2012, 13.30u tot 16.30u
De Priem (LOCUS), Priemstraat 51, 1000 Brussel - routebeschrijving

Doelgroep
Directies, programmatoren (muziek, theater, dans, tentoonstellingen,…) of andere medewerkers (boekhouding, administratie) van cultuurcentra en gemeenschapscentra.

Programma
13u         Onthaal
13.30u   Toelichting inspecteur verzekeringen Ethias 
16.30u   Vragen
17u         Voorziene einde

Deelnameprijs: 15 euro
Inschrijven:  schrijf u in via het online inschrijfformulier of bij Leen Pede 02 201 17 07 of leen.pede@cultuurcentra.be