In het verleden

Nieuw voorzitterschap VVC
2017-09-28
VVC

Op de VVC dag van 28 september in CC De Werf in Aalst zwaaiden we Dirk Cornelis (CC De Spil, Roeselare) uit als voorzitter van VVC.  We dankten hem met mooie en gemeende woorden, een ruiker bloemen en een overheerlijke taart.
Na 4,5 jaar voorzitterschap geeft hij de fakkel door aan een nieuw en tijdelijk voorzitterstrio. Dirk vertrouwde ons op de VVC-dag toe dat hij de VVC nog altijd een warm hart toedraagt, sterk gelooft in wat we doen en ons zal missen. Toch neemt hij afscheid om tijd te maken voor andere passies in zijn leven waarvoor we alleen maar begrip kunnen opbrengen. Dank je wel, Dirk! Veel succes en graag tot een volgende VVC-activiteit!


Graag stellen wij aan u voor...

Staf Pelckmans (directeur van Cultuurhuis de Warande) Koen Adams (artistiek leider van 30 CC Leuven) en Wim Meert (directeur van CC Strombeek) nemen een gedeeld voorzitterschap op zich. Ieder van hen zal ondersteuning bieden op één bepaald vlak. Staf Pelckmans neemt de werking van het secretariaat en personeelszaken voor zijn rekening, Wim Meert volgt de beleidsmaterie mee op de voet, ook omdat hij VVC vertegenwoordigt in de sectorraad Kunsten en Erfgoed van de SARC, en Koen Adams biedt ondersteuning bij het vormen van visie en bijhorende teksten.

Bij vragen hierover, aarzel niet om ons te contacteren op info@cultuurcentra.be
We wensen het voorzitters-trio een interessante, inspirerende en intensieve VVC periode toe!