In het verleden

Sectordag DANS
26 september 2018
STUK, Leuven

Tijdens de sectordag DANS brengen Dag van de Dans, Kunstenpunt, VVC en STUK iedereen uit de sector samen om met elkaar in gesprek te gaan en samen te werken rond publiekswerving en communicatie.

De sectordag DANS is een gevolg van een rondvraag onder de leden van de Kanaries in Actie vzw (organisator Dag van de Dans) en op aanvraag van een aantal cultuurcentra.

Waar staan we na drie succesvolle edities van Dag van de Dans? Heeft Dag van de Dans zowel stedelijk als lokaal invloed op, bijvoorbeeld, publiekscijfers? En waar zitten de (blijvende) knelpunten?

Programma
Op deze dag brengen we programmatoren en gezelschappen samen om met elkaar in gesprek te gaan. De planning en inhoud van deze dag worden begin september bekend gemaakt.

Voor wie
Iedereen uit de sector: programmatoren, jonge makers, alternatieve managementbureaus, (amateur)organisaties en gezelschappen.

Locatie & tijdstip

STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven
Woensdag 26 september 2018, van 10u tot 18u

Contact
Zet 26 september alvast in je agenda en bevestig je komst via contact@dagvandedans.be

En er is ook nog Dag van de Dans 2019
In 2019 vindt Dag van de Dans plaats op zaterdag 27 april 2019. Maak van Dag van de Dans 2019 een succes en doe mee! Stuur een mailtje met je activiteiten/programma naar contact@dagvandedans.be. Het communicatiemateriaal voor 2019 kan je deze zomer downloaden via volgende website: www.dagvandedans.be