In het verleden

Zakelijk overleg - Infosessie auteursrechten en naburige rechten
9 oktober 2015
CC Dilbeek

Het zakelijk overleg van VVC wil uitgroeien tot een breed platform van cc’s en gc’s voor het uitwisselen van zakelijke expertise. Dit leidt tot kennisopbouw, professionalisering en het ontwikkelen van concrete, handige instrumenten, checklists, methoden, …  Dit platform is ‘open’ en slaat bruggen naar experten buiten ons veld die ons inspireren en voeden (Kunstenloket, oKo, onafhankelijke experten of juristen, inspirerende sprekers, bvb. uit het bedrijfsleven). 

We willen steeds voldoende ruimte voorzien voor informeel contact. Daarnaast zoeken we ook naar bestaande events of studiedagen die we kunnen koppelen aan een zakelijk overleg of waar collega’s elkaar kunnen ontmoeten in een inspirerende inhoudelijke context.

Via het platform van Kenniskantoor willen we ook digitale uitwisseling tussen collega’s stimuleren. Meld je dus meteen aan en maak je lid van deze groep: http://kenniskantoor.be/group/zakelijk-juridische-aspecten

De volgende bijeenkomst van het zakelijk overleg vindt plaats op 9 oktober in CC Westrand, Dilbeek.

Iedereen is welkom. We bieden u een infosessie en introductie in auteursrechten en billijke vergoeding. Gelieve u aan te melden bij leen.pede@cultuurcentra.be

Programma

10u – 10.30u          voorstelling en bespreking nieuwe aanpak zakelijk overleg

10.30u – 12.30u    toelichting auteursrechten en naburige rechten  door Tobias Van Royen, jurist en consulent bij het Kunstenloket (powerpoint Tobias Van Royen)

12.30u – 13.30u     netwerklunch (broodjes)