Contact

Vereniging Vlaamse Cultuur- en gemeenschapscentra vzw 

Gallaitstraat 86 bus 23 – 1030 Brussel

T 02 201 17 07  |   F 02 201 07 19  |   info@cultuurcentra.be

         plan ligging VVC       

Met de wagen:

Als je de ring of de A12 verlaat in Laken, volg dan de pijlen richting Brussel centrum. Je passeert zo de kerk van Laken. Rijd verder in de richting van het Liedtsplein. Neem aan het Liedtsplein de Paleizenstraat (schuin links als je van Laken komt). Vervolgens neem je de eerste straat op rechts, de Vanderlindenstraat. Je rijdt de parking binnen via nummer 46. De VVC bevindt zich dan recht voor je, in het verlengde van de parking, op de vierde verdieping. Bel aan. Als je binnenkomt, neem je de bruine deur aan je rechterkant. Op de vierde verdieping bevindt zich het VVC-secretariaat.

Met het openbaar vervoer:

Neem in het Noordstation tram 52 (richting Esplanade), 55 (richting Bordet) of 56 (richting Schaarbeek) en stap af aan de halte ‘Rubens’ in de Gallaitstraat (vierde stopplaats na het Noordstation).

Te voet:

Te voet kan ook vanaf het Noordstation (ongeveer 10 minuten). Ga naar buiten richting Aarschotstraat en loop richting Brabantstraat. Volg de Brabantstraat richting Liedtsplein. Steek het plein recht over en je komt in de Gallaitstraat. Bel aan bij nr 76-78. Het VVC-secretariaat bevindt zich op de vierde verdieping.

Routebeschrijving via Googlemaps