Regelgeving en beleid

Cultuurspreiding

De VVC is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie en antwoorden die het zelf geeft of die het krijgt van expert-partners op wie het een beroep doet. De VVC kan echter niet garanderen dat de informatie en antwoorden altijd foutloos, volledig en actueel zijn. Daarom kunnen aan de informatie op de website en aan eventueel advies - per e-mail - geen rechten worden ontleend.

De VVC aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en antwoorden, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door de VVC of door u aan de VVC via de website of elektronische weg.

Ontmoetingsdag 7 september - verslaggeving

Op donderdag 7 september 2017 sloegen VVC, Kunstenpunt, het Theaterfestival en oKo de handen in elkaar voor de organisatie van een discussie- en ontmoetingsdag over kunsten lokaal, nieuwe allianties tussen producenten en presentatieplekken en het veranderende beleid. We willen er o.a. nieuwe allianties smeden tussen de podiumkunsten en lokale presentatieplekken. Een uitgebreid verslag van deze dag volgt hier binnenkort. De presentaties van de dag vind je hieronder:


In de nasleep van dit moment, verscheen er heel wat in de pers. We lijsten op:

 

Ook in de commissie cultuur van het Vlaams Parlement werd de materie opgepikt.

Katia Segers (s.pa) stelde er een vraag om uitleg aan minister Gatz. Het leverde een boeiend en pittig debat op. VVC reageerde op dit debat met de nodige nuancering. Lees de VVC-reactie

Hier vind je alle info over diverse wetgeving en beleid, met extra duiding.
Zoek via het alfabetisch register of gebruik de zoekfunctie.